Facebook Twitter Email

Papricașul cu carne de pui este ușor de făcut și atunci când este pregătit pe îndelete, la cuptor, capătă o savoare deosebită.

Daniela Cerba din Gottlob dezvăluie pentru AGERPRES rețeta acestui fel de mâncare. Avem nevoie de un pui, 1/2 pachet de unt, o lingură de făină, o ceapă, o lingură de boia de ardei dulce, sare.

‘Se porționează puiul în bucăți și se rumenește în unt împreună cu ceapa tocată; presărăm și puțină boia dulce, făina și se stinge cu apă, atâta cât să se acopere bucățile de carne.

Adăugăm sarea și lăsăm oala de tuci să-și vadă de treabă, în cuptor, până scade atât cât ne place’, spune Daniela Cerba. Se mai pot adăuga și frunze de dafin și piper.

AGERPRES/(AS — autor: Otilia Halunga, editor: Mihai Simionescu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva